Aanmelden voor de nieuwsbrief
© Elohim Centre

Elohim Krachtplaats, Duits, Drenths, Groningse grens

Elohim Centre LuchtfotoDeze 2 hectare grootte, gewijde plaats (sacred site) brengt voor de huidige Gouden Tijd wat de Piramide van Gizeh (Egypte) voor de wereld van toen, activeerde. De Elohim Krachtplaats en Elohim community, bedoelt voor meesterschap en zelfrealisatie, activeren samen zoveel licht dat ze binnenkort het omslagpunt bereiken voor de wereldshift naar eenheid. Op de Krachtplaats is de nieuwe samenleving en hart-energie reeds zichtbaar en voelbaar.

 

 De energie van de krachtplaats is zevendimensionaal en verbonden met sterrenstelsels, leylijnen en andere wereldkrachtplaatsen die resoneren op eenheid.
Aanwezig zijn in de helende tuinen, de natuur en in het bewustzijn van de Krachtplaats, haalt je uit je oude gridsysteem en beslommeringen. Voelbaar opent je ziel er met nieuwe inspiratie, liefde, inzicht en blijheid! Het gevoel van je eigen toekomst en meesterschap!
Een wandeling en verblijf kent fases en dimensies; eerst voel je je nog gewoon, dan steeds lichter en blijer, je fysieke heelt en vitaliseert, je ziel, buikgevoel en kracht openen zich en vervolgens je hoger bewustzijn. Mogelijk krijg je er contact met een engel. Nieuwe antwoorden op (levens-) vragen en toekomst, nieuwe ideeën komen er bij je binnen zowel als dat je zefrealisatie wordt geactiveerd door het aanwezige Inwijdingspad van de Krachttuinen en de onzichtbare, maar voelbare, dimensie-overgangen.

Des te meer tijd je hebt, des te groter het positieve effect is

Meestal ervaren bezokers op de Elohim Krachtplaats een Thuisgevoel. De positieve krachtplaats-energie vind je ook in de grote Elohim winkel vol kristallen en spirituele boeken, in de koffieruimte, het Elohim vakantiehuis, de  B&B of op de minicamping.

LichtenHelende Elohim bezoekers-tuinen bij de Krachtplaats

Tegen een kleine vergoeding kun je een heerlijke en bijzondere wandeling maken door de helende Krachtuinen met o.a. chakratuinen. Elke tuin zal je een heel ander gevoel en ook healing geven. Van diepgaand houvast en daadkracht in jezelf, tot healing op je hart, seksualiteit, vriendschap en relatie. Van mededogen en bij jezelf blijven tot het verder openen van je heldere gaven. Ook voor vrienden of een organisatie mag je de engelen van de tuinchakra-plaats om healing of antwoorden vragen. Verder kun je het met bewustzijn opgeladen labyrint lopen. Hierbij kun je de weg door al je levens of je chakra's lopen en oud zeer loslaten. Het zal je verrassen wat je er gebeurt!  De merkaba, het Lemurisch- en Trollenbos en vijvers bieden je weer andere bijzonder ervaringen!