Aanmelden voor de nieuwsbrief
© Elohim Centre

De Elohim krachtplaats met helende bezoekers tuinen

Hoe het ontstaan is

Meer dan tien jaar voor de helende chakratuinen ontstonden was (Joke Nootebos) bezig in een veel groter gebied eromheen, aardstralen, leylijnen, met donkere geschiedenis belastte plekken, kerken, e.d. te zuiveren, etherische lijnen weer te verbinden en positieve energie terug te brengen in het landschap. De oorspronkelijke energie rondom Het Elohim Centre werd hersteld en samenwerking met landschapsengelen (deva's), mensen, kristallen en de Lichtwerelden omtstond. Daarna kwam meer grond te koop en werden in samenwerking met Gaia, Moeder Aarde, de Helende Tuinen aangelegd. De zelfrealisatie tuinen worden in liefde en erkenning voor de plantenziel of deva onderhouden en verzorgd.

De Els

Op de krachtplaats, rondom de Helende Tuinen en camping tref je veel Elzen aan. Vroeger was het gebied in en rondom Veelerveen een plek waar 'zware energie' hing. Dit kwam doordat de mensen zware arbeid moesten verrichten voor hun boterham. Er heerst nog steeds armoedebewustzijn. Er was geen tijd om te genieten. De Els staat voor sprankelende, enthousiaste energie, een nieuw begin. Het is juist deze energie die dit gebied zo nodig heeft.

Sta je voor een moeilijke beslissing of zit je emotioneel ‘‘vast'', volg dan het motto van de Els: ‘‘Zoek niet naar geluk, want gelukkig ben je al. Ieder moment in je leven is er een van liefde, vrijheid en licht.''klussenweekveerleveen22-26april201129.jpg

Soorten krachttuinen op 2 hectare
Elke Krachttuin zal je een heel ander gevoel en  healing geven. Van diepgaand houvast en daadkracht in jezelf, tot healing voor je gezondheid, hartgevoel, seksualiteit, vriendschap, bedrijf, levensbestemming of relatie. Van mededogen en bij jezelf blijven tot het verder openen van je hogere zintuigen en je volledig zijn. Naast de met verlichte energie opgeladen helende krachttuinen kun je ook het met bewustzijn opgeladen labyrint lopen. Hierbij kun je de weg door al je levens, je lichaam of chakra's lopen en op je wensen, healing ontvangen. Ook kun je lopen met een vraag in je hoofd. Het zal je verrassen wat er gebeurt! Er zijn al heel wat bijzondere ervaringen van bezoekers gemeld! De Merkaba, het Lemurisch bos, het Trollenbos, de Merlijn-plaats, Sekhmet plek, de Gouden Moeder Aarde Godin, de chakratuinen, Kristallijnen plek, de Pillar of Light plek, de kruiden en bomen route's en de vijvers in de Helende Tuinen bieden weer andere bijzondere ervaringen!

 

 Krachtplaats-tincturen

Sinds kort zijn er nu ook de Elohim Krachtplaats tincturen. De Krachtplaats-tincturen brengt creatiekracht, autonomie, het voleldige Zelf, vreugde,  antwoorden en liefde om ons eigen leven en dat van onze mensen, organisatie en maatschappij, naar het hoogste welzijn te voeren.

Verblijven bij de tuinen en op de Krachtplaats

Met of zonder overnachting, je zult de ervaring van je leven hebben in de Elohim-Tuinen, Krachtplaats en kristalshop. Wees welkom!

Channeling en healing meemaken in de tuinen?

Meerdere keren per jaar kun je meehelpen de tuinkrachtplaatsen opnieuw te activeren, dit werkt zowel voor jezelf als voor tuin en haar bezoekers. Je ontvangt dan tevens krachtige healing op je eigen chakra's , je levensweg en lichaam. Voor info, tel: +31 (0) 597 541539 of info@elohim-centre.org

 Dierengroene_kikker_1.jpg

Er zijn meer dan 28 soorten vogels in de tuinen waaronder vele buizerds. Voor vele vogels is het woningnood bij de vogelhuisjes. Maar ook egels, fazanten, reeën, vossen, mollen, vleermuizen, marters en bunzings kun je er tegenkomen. Net als engelen, trollen en feeën. In het voorjaar tot en met de langste dag geven honderden kikkers je een gratis concert.

Vijvers en elfenplek

elfentuininnerlijkkind.jpgDe vijver en wilgenbomen achter de groepsaccommodatie "Happiness" zuiveren alle zware energie van de bezoeker, van de Krachtplaats en een deel van het dorp. Speciaal de wilgenbomen zijn blij dat ze hiervoor "gezien" worden. Deze vijverplek helpt je zwaarte en pijn los te laten, te zuiveren. De andere vijver, met de wilgentunnel kan je heel diep openen naar je kristallijne Zelf. Naar je diepste liefdeslagen, mededogen en warmte. In deze fragiliteit groeit er bij vaker en dieper binnenkomen van de energie, een Thuisgevoel, respect en innige dankbaarheid voor het leven tot diep in je onderbuik en persoonlijkheid.

Labyrint 

Het Labyrint is de oorspronkelijke vrouwelijke energie van de aarde en komt op gewijde plaatsen voor, evenals in bepaalde kathedralen. Het labyrint kent onze grote en kleine levensweg en is daarvoor opgeladen bij het Elohim Centre. Hier loop je door je chakra's of al je levens. Soms ervaar je daarbij tegenstand, een onzichtbare energiemuur waar je vanzelf blijft staan en healing krijgt. Op andere punten lijkt het of je door onzichtbare handen vooruit geholpen wordt. Het gaat je voor de wind. Je kunt het labyrint ook lopen met een bepaalde levensvraag in je hoofd om aan het einde of de komende dagen het antwoord te krijgen.

Inwijdingsgraden en poorten

Vanaf de weg en parkeerplaats loop je door verschillende onzichtbare poorten. De wandelt door steeds hogere dimensies (van jezelf). Loop maar eens terug en probeer het maar. Bij de parkeerplaats voel je nog de energie van het dorp en massabewustzijn. Bij de toegangspoort van de camping en tuinen zowel als in de kristalwinkel wordt de kracht van het licht ineens veel sterker en hier voelen mensen hun lichaam, stemming en aura subtiel reageren en zich openen. In en onder de workshopszaal bevindt zich het centrum van de krachtplaats. Als je in de tuinen start met je wandeling openen direct de eerste sferen van je ziel. Je voelt de verlichte en magische energieën daar sterker!

Naarmate je verder loopt bouwen die energieën zich op

kruinchakrajuni20111.jpgBij het keelchakra en het Lemurisch bos kom je door een volgende energieovergang. Deze energie helpt je in de stille toegewijde tempel van je Hart en zachtheid. Hier vind je geluk, rust en vrede in jezelf. Thuisgekomen start er de komende maanden een proces waarbij je dit geluk minder zoekt in de ander(en) en de buitenwereld maar in jezelf. Daarna zal er ook minder teleurstelling zijn.

Des te dieper je in de tuinen komt des te meer opent je subtiele waarneming,  je hoger bewustzijn en hartenergie.
De volgende onzichtbare poort is die bij het voorhoofd- en kruinchakra. Deze helpt je jezelf niet meer als middelpunt van alles te ervaren. Het helpt bij het ervaren van jezelf als deel van het Geheel.  Geeft je een fijn "wij-gevoel", een gevoel dat je één met alles bent, niet langer alleen.  Dat je verbonden bent met al de mensen om je heen. Identificatie met negatieve gedachten en gevoelens lossen op of blijven minder plakken,  net als teveel resultaat-gebonden leven. Je ervaart hier meer je ware Zelf.


Energie plattegrond voor verblijf en bezoek 


 

Wat de helende tuinen voor je kunnen doen:   

                                                   

Basis chakratuin - kundalini                                                     Voltooiing Eenheidsbewustzijn - Eewige zelf  

Tweede chakratuin - Vreugde                                                  Elfentuin - Innerlijk kind

Zonnevlecht chakratuin - Volledig potentieel                          Tweelingstraal - Heilig huwelijk

Hart chakratuin - Dienstbaarheid                                             Sekhmet - Hator - Isis

Keel chakratuin - Over de regenboogbrug                              Merlin - Merlina

Voorhoofd chakratuin - Scheppingskracht                               Trollenbos - Vrijheid

Kruin chakratuin - Genade - Laatste Inwijding                        Gouden Moeder Aarde - Godin

Kristallijnen Wezen - voltooiing karma                                    Pillar of light, geboorte Gouden Tijd, Sekinah

 

 

Openingstijden, adres en entreeprijs 

 

De Helende bezoekers-Tuinen, minicamping, kristalshop, de vakantiehuizen en de groepsaccommodatie liggen vlak bij elkaar en dragen allemaal de verlichte, vrolijke energie van de Elohim Krachtplaats.

Prachtige melkweg, overnachten en kristalshop

Mocht je langer op de Elohim Krachtplaats verblijven ter ondersteuning van je ontspanning, retrait,  vakantie, gezondheid of spirituele ontwikkeling, dan kun je tijdens je verblijf genieten van de sterrenhemelen. De melkweg, recht boven het Elohim Centre is er intens; er is nauwelijks strooilicht. 's Avonds in de schemering, voel je de natuur, haar bezieling en bewustzijn, als magie op zijn best.
De Elohim kristalshop heeft tot hun volledig potentieel geopende en geactiveerde kristallen en sieraden. Ook hier is de energie helend, vitaal en krachtig.

Korte persoonlijke reading na afloop van je wandeling

Voor vragen en wat je gevoeld hebt, (je gezondheid, chakra's, aura, wensen, zieledoel, werk of waar je staat op je Weg) kun je in de kristalshop terecht.

Ondersteuning met een persoonlijk middel

In de tuin-chakra-vitrines is te lezen welke middelen je kunnen ondersteunen zoals kruiden- of krachtplaatstinctuur, een edelsteen of kruiden hanger. Vraag in de kristalshop of bel voor een kort/gratis advies, welke middelen je op dit moment het beste kunnen ondersteunen.

Je kunt ook een lichtwesen engelen kaart of Elohim zelfrealisatie kaart trekken

Elohim Centre Ruiten A Kanaal 26, 9566 TL Veelerveen (Gr) Tel: +31(0)597-541539      info@elohim-centre.org       www.elohim-centre.org

Workshops

merlinmerlina007.jpgJoke geeft workshops over: het labyrint, het communiceren met de natuur, met elfen en kristallen, je levensbestemming en spirituele ontwikkeling. Tevens opleidingen tot Zelfrealistatie Pillar of Light, Aardehealer Natuurcoach en Zelfrealisatie Healer-Reader.

Als je belangstelling daarvoor hebt vraag er dan naar in de kristalwinkel of zie de site www.elohim-centre.org bij "opleiding, workshopagenda".

Mail ons je ervaringen en geef je op voor de gratis nieuwsbrief

Wij blijven graag in contact middels onze nieuwsbrief. In de kristalshop of thuis via www.elohim-centre.org bij "nieuwsbrief" kun je je opgeven.
Ook zouden we blij zijn per mail (info@elohim-centre.org ) van je te horen of je, na enige tijd, veranderingen hebt gemerkt na afloop van je bezoek aan de Krachtplaats en Helende Tuinen!


 

Ervaringen

 

Het was er heerlijk vertoeven. Ik ben niet alleen tot rust gekomen maar heb er ook prachtige ervaringen gehad. Ik werd me bewust van iets dat veel groter is dan hoe ik doorgaans leef. Door veel langer te blijven dan ik me voorgenomen had, voel ik me nu veel meer verbonden met alles, inclusief  mezelf. De pijn en vermoeidheid van mijn ziel werden tijdens het kamperen steeds duidelijker. Daardoor weet ik dat de tijd nu rijp is mijn gebaande paden te verlaten om me te gaan wijden aan waarvoor ik naar de aarde kwam. Ik wil mijn diepste verlangen volgen en mijn authentieke Zelf nu leven. Het niet weer in de steek laten. Ik kom zeker terug om workshops te volgen die me kunnen helpen hierbij. Dank jullie allemaal voor de prachtige zegeningen die ik van jullie heb mogen ontvangen! Jullie zijn een geweldig team.

E v.d. Z

 


 

Dag lief Elohim team, 

Graag wil ik met jullie delen waarom ik zo naar het Elohim Centre word getrokken. Door in de tuinen te zijn, maar zelfs ook op afstand wanneer ik thuis ben, voel ik de aanwezigheid van alle natuurwezens zoals kabouters, gnomen, trollen, elfen en deva's. Vooral de aanwezigheid van elfen kan ik erg goed voelen op deze plek. Mijn favoriete plek is dan ook de elfen tuin. Als ik de aanwezigheid van deze wezens voel, voel ik zoveel dankbaarheid, liefde en plezier. Ik heb dan ook erg veel bewondering voor hun liefde en betrokkenheid bij moeder aarde.

Bedankt voor ook jullie liefde en samenwerking met de natuur, moeder aarde en al haar Rijken.  

 

Lieve groet, L.I


 

Als eerste wil ik aangeven hoe blij ik met de nieuwsbrieven ben en het feit dat Elohim bestaat.

Mijn man en ik zijn in de eerste week van september bij jullie op Elohim Centre geweest.

Een geweldige ervaring was het om door de helende tuinen te lopen. Ik kijk nog regelmatig de foto's die we gemaakt hebben en heb ook bij het bezoeken van jullie site telkens een heel speciaal gevoel.

Het lopen bij de 7e chakra gaf me een heel speciaal gevoel als ook door het labyrint te lopen. Mijn man had iets bij de elfenplek en vijvers.

Mooi ook om te bemerken dat het bij een ieder een andere werking heeft.

Ook heb ik het gevoel dat het nu nog "doorwerkt"

 

Jeanne Kools te Bavel

 

 

Overal ontstaat er nu meer en meer licht en vermindert de zwaarte van armoede en onmacht, mede dankzij jullie bezoek en hulp. Samen bouwen we de nieuwe aarde! Bedankt!

 

Tuin 13