Wereld Krachtplaatsen

Wat is een krachtplaats?

Krachtplaatsen zijn bijzondere plekken op aarde die verbonden zijn met grotere, ongeziene werelden en andere dimensies. Vaak wisten oude beschavingen ook al van de bijzondere krachten van deze plekken en zijn ze gebruikt voor tempels, kathedralen of andere vormen van religie of godsdienst. Vaak kruizen hier ook leylijnen en zijn er spiralende energetische vortexen waarneembaar. Op een krachtplaats zijn de sluiers tussen de zichtbare en onzichtbare wereld dunner. Je komt er makkelijker in contact met de engelen- en natuurwezen Rijken of de galaxy en kunt er boodschappen, inzichten of healing ontvangen. Elke krachtplaats ankert een andere soort energie op aarde. Ze heeft daarmee een specifieke doel voor de evolutie van de mens en natuur.

Oude en nieuwe krachtplaatsen

Zo ken je misschien Stonehenge, Machu Picchu, Rosslyn Chapel of Glastonbury wel. Deze krachtplaatsen bestaan al vele eeuwen en zijn vaak gebruikt voor spirituele rituelen, ceremonies en offers aan de Goden. De gerichtheid op eigen gewin of macht ten koste van het volk of een ander volk  vertroebelde de plek. Ondanks dat er wel een bijzondere energie voelbaar blijft voelen sommige lichtwerkers er soms ook onderdrukking, pijn, verdriet of beïnvloeding door de schaduwrijken. Net als het verdriet van Moeder Aarde en de eenzaamheid van haar natuurspirits die niet meer konden samenwerken met de plek en mensen.

Nu ontstaan er ook nieuwe krachtplaatsen door mensen die in hun dagelijks leven de subtiele lagen van Moeder Aarde, de natuurspirits en de hogere bedoeling aanvoelen en meenemen. Ze zijn afgestemd op het grotere geheel en niet zozeer op eigen belang. Deze lichtwerkers creëren (onbewust) krachtplaatsen in hun huis en werkplek, op verschillend dimensionaal niveau, afhankelijk van de eigen ontwikkeling.

13 Dimensionale krachtplaatsen (en mensen), zoals de Elohim Krachtplaats, zie je weinig. Door hen ontstaan vanzelf de internationale en interdimensionale leylijnen of kristallijnen meridianen van het Nieuwe Aarde eenheidsliefdes-netwerk en de Paradijsmatrix zonder donkere geschiedenis, egoruis en karma. 5 Dimensionale mensen die leven vanuit het hart en wij-gevoel, creëren krachtplekken in huis, tuin, organisaties en gemeenschappen die hieraan ondersteunend zijn.

Een overzicht van de belangrijkste wereld krachtplaatsen