Aanmelden voor de nieuwsbrief
© Elohim Centre

Bezoek de nieuwetijds Elohim Krachtplaats in Nederland

Pillar of Light, vijverOp dit moment is de Elohim sacred site wereldwijd de sterkste Krachtplaats voor individuele en planetaire Eenheid (verlichting).

Verscholen in het groen van het Groningse Veelerveen, op het epifyse punt van Nederland, ligt de gewijde Elohim Krachtplaats. Een world powerpoint met 5,5 hectare 'sacred site'. Een eenheidsgebied met andere wetten en gewoonten, waar de woon-werk-gemeenschap, planten, dieren, natuurspirits, engelen en sterrenvolkeren op liefdevolle en baanbrekende wijze samenwerken en wonen met Moeder Aarde. De Krachtplaats, helende tuinen, de grote kristalwinkel en het healing-reading centrum met verblijfsmogelijkheden doen belangstellenden vanuit alle lagen toestromen. In het eenheidslicht integreren voelbaar, bij bezoekers en team, de eigen hogere dimensies die ieders hart, bewustzijn, intuïtie, het subtiel aanvoelen, invoelen en de heldere Gaven, verder zullen openen. De hoge energie en de zuiverheid en helderheid van de Elohim Krachtplaats maken voor een ieder de toekomst zichtbaar van The Diamond New Earth en nieuwe Mens. 

In het eenheidsliefdes veld van de Elohim Krachtplaats en het Lemurische bos vind je een vrede zo intens, diep en stil, zo onverstoorbaar en totaal.   Een liefdeszachtheid die naar Waarheid voert zal jou en de wereld genezen van elke ruis. 

Een krachtplaats is een groot aarde acupunctuurpunt met bijzondere krachten
Bij het spirituele Elohim Centre reikt de spiralende lichtvortex tot ver in de Bovenwereld en diep in de aarde waardoor universele liefdesfrequenties kunnen ankeren in bezoekers, Elohim producten en in de helende tuinen. Elke wereld krachtplaats heeft een eigen betekenis en sfeer. Sinds 2004 activeert de Divine Intelligentie als (Goddelijke) hoeder van de Elohim Krachtplaats, het individuele en planetaire verlichtingsproces.

Krachtplaatsen zijn "thinElohim Centre Luchtfoto places", met dunne sluiers naar anderen Rijken

Op krachtplaatsen zijn dimensie sluiers dun tussen de zichtbare en onzichtbare werelden, de engelen- en natuurwezen rijken. Sommige oude krachtplaatsen dragen veel zware (rituele) energie. De Elohim krachtplaats waar elke vorm van bestaan, gezien of ongezien aanwezig is en die alle continenten met elkaar verbindt, "tilt je op".  Het is bedoeld voor de Gouden Tijd, het individuele en mondiale Ontwakingsproces, de non-dualiteit en eenheid met de natuur.

Wereld-ankeringspunt voor het 13-voudig bewustzijn, het 144 grid, alle 12 kosmische Stralen en het kristallijnen eenheidsveld

De Krachtplaats is een wereld-ankeringspunt voor ieders 13-voudig bewustzijn. Dat geldt ook voor  het 144 grid voor de activatie van je volledig potentieel en multidimensionaliteit, de kosmische Stralen en het kristallijnen eenheidspad naar verlichting. De kosmische Stralen helpen elk mens weer gezond, menslievend en multidtmensionaal bewust te worden en in overvloed met elkaar te leven. De Elohim krachtplaats helpt de oude geschiedenis van afgescheidenheid, pijn, schaarste en duale overtuigingen los te laten waardoor je je (ver)lichter, helder en blijer voelt. De Elohim Krachtplaats transformeert tevens, samen met alle gevoelige en bewuste mensen die er mee in verbinding staan, het gezamenlijke en individueel bewustzijn van Aarde en mensheid, naar eenheid. De krachten zijn verdeeld over de verschillende helende tuinen die op hun beurt ieders ontwikkeling bevorderen. Van de diverse tuinen bestaan bio tincturen voor je verdere ontwikkeling thuis.

 


 

Klik hier voor meer informatie over de Elohim Krachtplaats en het Elohim Centre


Verschillende soorten helende zelfrealisatie tuinen

Tijdens een bezoek aan de helende Elohim Kracht - Tuinen kunnen in één tot enkele uren tijd vermoeidheid, pijn en andere fysieke problemen, oude basischakra2013.jpgpatronen en beslommeringen, omhoog komen en verdwijnen. Het ware Zelf, de essentie wordt dan voelbaar! Hetzelfde resultaat geven de Elohim krachtplaatstincturen voor zelfrealiatie die online te bestellen zijn. De Elohim krachtplaats energie activeert stralendheid en zelfrealisatie. Voelbaar ervaar je meer inspiratie, verruiming, liefde, gemak, blijheid en natuur eenheid! Je ontvangt inzicht over wat te doen in je situatie en een gevoel over je eigen toekomst mogelijkheden. De Elohim Krachtplaats vormt een steeds sterker wordend leylijnen netwerk met andere nieuwetijds krachtplaatsen, Pillars of Light, lichtwerkers, indigo-, goudentijd- en kristalmensen voor The New Diamond Earth). In de Helende bezoekers-Tuinen kun je vele uren doorbrengen en prachtige healingen ontvangen!

Bekijk hier een filmpje over de helende zelfrealisatie en chakra tuinen
Deze film is gemaakt na aanleiding van de kunst en tuin tiendaagse.


chakratuinmei2010003.jpg

Bezoek ook de bijzondere kristalwinkel (di t/m zo, 10.30-12.15 uur en 13.15-17.00 uur)

Hier zijn de kristallen, edelstenen, kruidentincturen en de Krachttuinen / zelfrealisatie tincturen geopend en geactiveerd in 13 dimensies, net als de Krachtplaats en dat is zichtbaar en voelbaar! Hun werking is daarmee vele malen krachtiger!

Biologische en vegetarische lunch (en diner) in het huiskamer restaurant Happiness

Vergeet niet vooraf een maaltijd te bestellen als je mee wilt eten met het Elohim team en andere gasten (12.15 uur en 17.30 uur). Bij de kristalwinkel zijn de hele dag ook bio koffie, bio kruidenthee en koeken verkrijgbaar.

Uurtje meedoen aan een groepschanneling en healing in de tuinen?

Meestal op zondag middag, zie de Elohim site agenda (tussen de overige workshops). Vergeet niet vooraf een kaartje te kopen bij de kristalwinkel / receptie.

Reading, healing,  kristallegging of massage consult

Vraag bij de kristalwinkel / receptie of er een Elohim reader of healer beschikbaar is. De langere sessies graag vooraf reserveren.


Langer en vaker verblijven en/of meewerken                                                               ingemoestuinwerkklein.jpg

Hostellerie-, B&B, vakantiewoning of  spirituele mini camping

Langer en vaker tijd doorbrengen betekent meer zelfrealiatie, healing, lichtvoetigheid, vrede, geluk en plezier!

Stage, vacatures, meewerkend participeren

De sfeer ervaren van de nieuwetijds samenleving, geregeld meewerken met bio moestuinieren, klussen, schoonmaken of bio-vega koken? Bijdragen aan een nieuwe samenleving van openhartige mensen zodat deze energie ankert in het collectief bewustzijn via de Krachtplaats? 


Krachtplaats verdiepende informatie


Ook verblijven op de Krachtplaats?

De vakanties trekken steeds meer bezoekers naar de Krachtplaats voor o.a. een langer verblijf of dagbezoek aan de helende tuinen. Gasten eten soms gezellig mee in het huiskamer restaurant "Gaia's Overvloed" en genieten van de helende energie, het teamcontact en de rust welke dieper en sacraler voelt dan elders in de natuur. Bezoekers en kampeerders vertellen hoe fijn deze sacrale energie binnenkomt en hoeveel goed het doet in de onwikkeling en in de rust van het lichaam.Als alle sociale aanpassing en de gewone gang van zaken wegvallen ontstaan stilte, rust en zelfrealisatie

In die Stilte ontstaat ruimte om naar binnen te gaan en jeZelf te ontmoeten! Ongemerkt lost steeds meer van de denker die je dagen aanstuurt in je op en word je meer je ware wezen, je essentie, i.p.v. alleen je persoonlijkheid. In die ruimte hoor je alles scherper, zijn de kleuren en geuren intenser en beleef je de natuur en haar wezen diepgaand. Je bent dan aanwezig in je eigen ware natuur!  Het denken en voelen vanuit je ik-centrum zijn op dat moment opgegaan in de éénheid met je ware Zelf en in de éénheid met je omgeving. Wanneer je die staat permanent wordt is er sprake van verlichting. Vanuit je verlichte staat kun je daarna gewoon je gevoel en denken weer inzetten maar draait de wereld niet meer om je eigen ik-gedachten.


 
Vallen in eenheid, het verlichtingsproces dat zich gemakkelijk op de multidimensionale Elohim Eenheids-Krachtplaats voltooit

Daar zijn alle blueprints voor je ontwikkelingsweg geankerd in de helende tuinen. De groene Elohim Krachtplaats kent een 0-zone waardoor je ik-mind-persoonlijkheid vanzelf rustiger, ruimer, blijer, opener en meer één met heel je Wezen wordt. Vragen en zorgen lossen op door een verruimder inzicht.  Je hebt een grote kans in die verlichte staat te ontwikkelen door een langer verblijf bij het Elohim Centre. Denk aan: stage/meewerkend participeren (tegen kost en inwoning), een seizoens-campingplek, verhuurcaravan, B&B, de minicamping of het vakantiehuis Pegasus. Een bijzondere optie is ook nog: de 8 daagse stilte-natuur-retreat! Wil je jeZelf, de rust, stilte, je stralendheid en éénheid vinden temidden van de Elohim mensen en natuur, neem dan contact met ons op.  Zie www.natuurcampingvakantiehuis.nl


Massabewustzijn, gedachtenvelden of zendmaststraling nauwelijks aanwezig
Alles met elkaar zorgt het ervoor dat men met een verruimd gevoel, opgeladen, bewuster en lichter, weer naar huis gaat. De nieuwetijdsmatrix van de Elohim Krachtplaats opent in zijn/haar volledigheid. Ook dit geeft aarding, veiligheid voor het subtiele Licht dat je bent en rust. Ben jij ook toe om alle spanning los te laten  en je te verlichten? Een weekbezoek op de Krachtplaats voelt aan als meer dan 2 weken vakantie!
Zie www.natuurcampingvakantiehuis.nl


Openingstijden en adres

Openingstijden kristalwinkel, helende zelfrealisatie tuinen en inloop consulten:
Dinsdag t/m zondag, 10.30-12.15 uur en 13.15-17.00  uur.

Het centrum is vanaf half december tot begin januari gesloten. Tijdens Koningsdag, de Pinkster- en Paasdagen en hemelvaartsdag zijn we gesloten.

Elohim Centre                                            

Ruiten A kanaal 26
9566 TL Veelerveen (Gr)

Tel +31 (0) 597 541539

E info@elohim-centre.org 


Auteursrechten, copyright en eigendomsrechten van teksten:
De teksten van deze site mogen niet openbaar worden gemaakt, ook niet na herschrijving, tenzij er schriftelijk toestemming is van Joke ELZiam Nootebos


Plattegrond Elohim Krachtplaats 

plattegrondterrein2013.jpg