Aanmelden voor de nieuwsbrief
© Elohim Centre

Helende tuinen

In alle tuinen van de Elohim Krachtplaats voel je verschillende helende energieën welke bedoeld zijn voor heling, spirituele ontwikkeling en zelfrealisatie. Samen ondersteunen ze het worden van ons volledig potentieel met hoger bewustzijn/hart en onze magische scheppingskrachten. Hieronder volgt een beknopt overzicht van de helende Elohim bezoekerstuinen. Door middel van de links krijg je meer informatie over de desbetreffende tuin.

basischakra2013.jpg

Basischakra-kundalini
Heb je weinig energie? Heb je moeite met regels of dominantie? Oerveiligheid en oervertrouwen ontstaan tot diep in je lichaam. Emoties toestaan, niet omhoog of in je mind gaan. Op je hoofd-Pad blijven. Aarding van je lichaam, volgende stappen, volledig potentieel en Vonk. Je Kracht angstloos aangaan. Voor uitgebreide informatie klik hier.2echakra2013.jpgTweede chakra-Vreugde
Ben je jaloers? Kun je minder genieten en leven vanuit je buikgevoel?Relatiepijn, gemis, teleurstelling en karmische banden lossen op. Je vindt rust, liefde, heel zijn, niet strijden, vreugde, Merlin en magisch kind connectie. We hebben plezier en zin in het leven, kunnen genieten en blij zijn. Voor uitgebreide informatie klik hier.zonnevlecht2013.jpg


Zonnevlechtchakra-Volledig potentieel
Wil je vanuit eenheid denken en doen? Ben je op zoek naar een manier om je niet meer te laten leiden door emoties? De helende tuin helpt je de angst om op te staan, je plek in te nemen en zichtbaar te worden, aan te gaan! Terugtrekken, overrulen, claimen of je angst voor beinvloeding lossen op. Voor uitgebreide informatie klik hier.hartchakra20132.jpg


Hartchakra-Dienstbaarheid
Oplossen kleine zelf hart in Universeel Hart. Hogere leiding ankeren in basis zonnevlecht. Transparant van hart blijven in  moeilijke situaties. Bijdragen aan samenleving. Aangeleerde liefde, mededogen en begrip integreren in Universeel Liefhebben. Voor uitgebreide informatie klik hier.  

 

keelchakra.jpg

 

Keelchakra-Over de regenboogbrug
Hou je controle over je spreken en uitingsvormen? Word je onzeker van gezag en authoriteiten? De keelchakra tuin helpt jou om om voor jezelf op te komen. Je zult je niet langer aanpassen uit angst voor sociale afwijzing. Je voelt je vrij om je emoties te uiten en je durft je vanuit veiligheid kwetbaar op te stellen. Voor uitgebreide informatie klik hier.

 

voorhoofdchakrascheppingskracht.jpg

Voorhoofdchakra-Scheppingskracht
Wil je bevrijd worden van je ego? Wil je leven vanuit eenheid met de schepping? Als je wensen hebt om niet alleen te vertrouwen op de materiële wereld maar helderzien, ruimere inzichten, bovenzintuiglijk waarneming en verlicht denken wilt ontwikkelen. Om natuursprits en engelen beter te kunnen aanvoelen. Voor uitgebreide informatie klik hier.

 

kruinchakrajuni20113klein.jpg
Kruinchakra-Genade-Laatste inwijding
Wil je meer energie? Wil je je weer gepassioneerd kunnen voelen? We stralen en zijn Goddelijkheid in materie. Ons individuele ik is niet alleen een onderdeeltje van ons universele Ik geworden, het is het universele "ik". Heel ons wezen, heel ons handelen is gericht op de hoogste intentie en inspiratie. Voor uitgebreide informatie klik hier.

 


verlichtesexualteit-co-creatiekracht.jpgVerlichte sexualiteit-Co-creatiekracht
Voel je een drang om bij te dragen aan de nieuwe mens en aarde, maar weet je niet hoe? Weet je dat je klaar bent voor een verlichte sexualiteit maar ontstaat die niet? Hij helpt je je samenwerking, dienstbaarheid en creatie kracht niet langer vanuit je schouders, hoofd of wilskracht te doen. Voor uitgebreide informatie klik hier

 

grotepiramiderainwijding.jpg


Grote Piramide & Ra inwijding
Merk je dat je ik-kern nog niet transparant en dienstbaar genoeg is aan jezelf? Je brandpunt verschuift van ik-identificatie naar je ware Zelf, verlichte vorm en Godrealisatie tot in alle chakras. Je zult je oorspronkelijke goedheid, zachtheid, vreugde en dienstbaarheid belichamen. Voor uitgebreide informatie klik hier.

 

merlin-merlina.jpg


Merlin-Merlina
Geloof je in onmogelijkheden in plaats van mogelijkheden? Creëer je niet wat je wenst in het leven? Merlin en Merlina brengen speelsheid en blijheid. Ze activeren je magisch kind, Godengaven, meesterschap en creatiekracht. Je krijgt vertrouwen in alles kunnen creëren wat je nodig hebt. Voor uitgebreide informatie klik hier.

 

trollenbosvrijheid.jpg


Trollenbos-Vrijheid
Heb je vaak last van zware gedachtes en emoties? Maak je je teveel zorgen? Trollen kunnen je helpen! Ze eten je afvalenergie en maken je blij. Somberheid verdwijnt. Trollen energie is zuiverend en dat voel je! De energie van de Trollen transformeert je zorgen, onzekerheid, angst en kwetsbaarheid. Voor uitgebreide informatie klik hier

 

Kristallijnen zelf en christusbewustzijn tuin


Kristallijnen zelf - Christusbewustzijn
Voel je je moe, ziek, alleen, niet geïnspireerd of murf? Mis je een levenstaak en je dynamisch, enthousiast wij-gevoel? Deze geometrische Christusbewustzijn-vorm op de Kristallijnen tuin, brengt je niet het vergoddelijken van het menselijke, maar de erkenning van het goddelijke binnen in je. Ook ontvang je hier de Stralende en zuivere kracht van je Kristallijnen Zelf. Voor uitgebreide informatie klik hier.

 

lemurischbos.jpg

Lemurische Engel, Bronliefde - voorbij de ik-illusie
Waar moet je zijn, wat is bedoeld? Hulp bij het omgaan met je relatie of verdriet? Heen en weer geslingerd worden tussen je ikje en het Goddelijke Zelf dat angstloos, besluitvaardig en twijfelloze Liefde is.

Voor uitgebreide informatie klik hier.

 

tweelingstraal2013.jpg

Tweelingstraal & Innerlijk heilig huwelijk
Word je heel diep geraakt door een tweelingziel? Houd je meer van de ander dan die van jou? Is het steeds duwen en trekken in een relatie en wil je dat niet langer? Je innerlijk Heilig Huwelijk voltooien houdt in dat je mannelijke en vrouwelijke houdingen één worden. Voor uitgebreide informatie klik hier. 

 

 

elfentuininnerlijkkind.jpgElfentuin - Innerlijk kind
Voel je je onveilig door je (kristallijnen) gevoeligheid, ook al merkt niemand dat? Wil je leven vanuit je buik, zachtheid en subtiliteit? Of meer leren aanvoelen en invoelen? Wil je minder werk- relatie- of financiële druk ervaren? Belichamen van je ware Natuur, zachtheid en onschuld, speels. Voor uitgebreide informatie klik hier.

 

fontein3.jpg
Voltooiing eenheidsbewustzijn - Eeuwig zelf
 Heb je er genoeg van om in tekorten te denken? Schiet je door in te doelgericht te zijn of juist te veel afwachten? Wil je je vrij maken van de cyclus van wedergeboorte? Puur, integer, zuiver, open, naakt, onschuld, alles uitspreken, niets verzwijgen, godrealisatie, heel zijn, goedheid, overvloed, oerveiligheid. Voor uitgebreide informatie klik hier.

 


7614-sekhmet-hathor-horus-isis.jpgSekhmet - Hathor - Isis - Horus: Egyptische inwijdingsscholen
Heb je al een hele spirituele ontwikkeling achter de rug? Ben je bezig met zelfrealisatie , maar verdwijnt je licht (deels) als er relatie- of seksuele problemen spelen, bij boosheid, verdriet, financiële onzekerheid of als het niet lekker gaat met je gezin, werk of gezondheid? Voor uitgebreide informatie klik hier.

 

 

Pillar of Light, vijverPillar of light - Sekinah 
Ben je “anders”, gevoeliger, intuïtiever en bewuster? Voel je je kwetsbaar of heb je (in de kindertijd) niet gesnapt waarom mensen doen zoals ze doen? Voel(de) je je onbegrepen? Mogelijk ben jij ook een multidimensionale Pillar of Light die naar de aarde gekomen is om de samenleving te helpen. Voor uitgebreide informatie klik hier.

 

 

goudenmoederaarde1.jpgGouden moeder Aarde 
Wil je vanuit de wetten en integriteit van je ziel i.p.v., je opgevoede persoonlijkheid, op vrije (ongeremde) wijze omgaan met seksualiteit en relaties? Wil je niet dat je hart of seksualiteit zich sluiten door teleurstelling, verdriet, boosheid, overrulen, aangepastheid of het verleden? Voor uitgebreide informatie klik hier.

 

 

tetraeder, geometrische vormTetraëder, inwijdingspad geometrische vormen
De geactiveerde Elohim Tetraëder Inwijdingsplek helpt je de volgende stap te maken en brengt balans tussen mannelijk en vrouwelijk, aards en kosmisch, ik en wij. Hij brengt je steeds meer bewustzijnsverruiming waardoor je innerlijk kind een meester krijgt en dualiteit en geschillen zich steeds sneller oplossen en minder gaan voordoen. Voor uitgebreide informatie klik hier.

 

kubus, geometrische, vorm.jpgKubus, inwijdingspad geometrische vormen
Deze geactiveerde Elohim Kubus Inwijdingsplek brengt aarding, moed, daadkracht, orde, beheersing, bescherming en scheppend vermogen. Hij maakt je nederig en vrij van spirituele arrogantie. Natuurlijk helerschap en Sjamanisme ontluikt in je.Voor uitgebreide informatie klik hier.

octaeder, geometrische vormOctaëder, inwijdingspad geometrische vormen
Deze geactiveerde Elohim Octaëder Inwijdingsplek activeert zelfreflectie, je reuk en organisch, intuïtief functioneren. Hij helpt je je mindcontrole los te laten en te leven vanuit je hart. Je leert je gedachten beheersen. Voor uitgebreide informatie klik hier.

 

 

dodecaeder, geometrische vormDodecaëder, inwijdingspad geometrische vormen
Deze geactiveerde Elohim Dodecaëder Inwijdingsplek brengt je, samen met de geactiveerde Elohim Icosaëder Inwijdingsplek, in aanraking met je pad van zelfrealisatie, de Christuskracht en uiteindelijk ook Godrealisatie (Het op aarde brengen van je Goddelijke Vonk). Voor uitgebreide informatie klik hier.

 

 

icosaeder, geometrische vormIcosaëder, inwijdingspad geometrische vormen
Deze geactiveerde Elohim Icosaëder Inwijdingsplek maakt van de mens, een Mens met universele (Sekinah) Liefde en Bewustzijn. Ze ankert de oorspronkelijke goedheid, kosmische Vreugde en onschuld in je. Voor uitgebreide informatie klik hier.

 

 

ster dodecaeder, christusbewustzijn, geometrische vormSter dodecaëder - Christusbewustzijn, inwijdingspad geometrische vormen
Persoonlijk Christusbewustzijn betekent niet het vergoddelijken van het menselijke, maar de erkenning van het goddelijke binnen in je. Deze geactiveerde Elohim Christusbewustzijn Inwijdingsplek helpt je zichtbaar te worden en op te staan.  Voor uitgebreide informatie klik hier.

 

 

Gaia-Christ inwijdingsplekInwijdingsplek Al-Moeder - Gaia-Christ
Wil je afstand en twijfel doorbreken tussen je Goddelijkheid, ziel en persoonlijkheid? Wil je de aarde, mens en natuur dienen? Wil je je hoogste Taak en Lichtwezen in je lichaam zijn?
Voor uitgebreide informatie klik hier

labyrint

 

 

Labyrint
Het midden, het hart en doel van het met 13-voudig bewustzijn en Liefde gevulde labyrint brengt je Thuis in je authentieke Zelf; het mooiste van jezelf. Doorzetters op het (levens) pad zullen niet (vele levens) blijven hangen in de vele gevoelens- en gedachten kronkelingen of oude familiepatronen, die zich afgezet hebben in het lichaam, de chakra’s en labyrint-gangen. Voor uitgebreide informatie klik hier.

 

spirituele bomen, geometrische vormen routeSpirituele bomen en geometrische vormen route
Op de Elohim krachtplaats zijn diverse spirituele bomen te bewonderen en ervaren. Deze staan gemarkeerd op de plattegrond. Bij de bomen staan borden met uigebreide informatie over de energetische kracht van de boom. Ook staan bovengenoemde geometrische vormen gemarkeerd op de plattegrond. Bij de geometrische vormen staan ook bordjes met uitgebreide informatie over de diepgaande helende werking.