Aanmelden voor de nieuwsbrief
© Elohim Centre

Tincturen, kristallen

Elohim zelfrealisatie Bio tincturen

basischakratinctuur.jpgDe zelfrealisatie bezoekerstuinen kennen allen een unieke helende energie. Deze helende zelfrealisatie energie zit ook in de Bio tinctuurflesjes.  Ze zijn een geschenk voor de mensheid en bedoeld om het hoogste Licht in de materie en het lichaam te brengen. Ze activeren zelfrealisatie, gezondheid, meesterschap, ons volledig potentieel, de levensbestemming, goede relaties, onschuld, openheid en Magie.

Klik hier voor meer informatie

Elohim Bio kruiden tincturen + Deva kruidenhangers

bassilicumtinctuur.jpgIn verbinding met de maan, natuurwezens en plantendeva’s worden de kruiden het hele jaar door verbouwd, geoogst en tot tincturen, zalven en Devahangers bereid. Alleen fijnstoffelijk en multidimensionaal afgestemde medewerkers met liefde voor de natuur, hebben toegang tot de kruidentuinen en de tinctuurbereiding. De Elohim kruidentincturen, zalven en Deva-hangers staan bekend om hun krachtige en hoog vibrerende diepte werking en levensenergie. De geactiveerde Bio kruiden Deva hanger kun je bij je dragen voor zelfrealiatie, emotionele, psychische en fysieke en gezondheid of voor een bepaalde spirituele ontwikkeling.

Klik hier voor meer informatie over de kruidentincturen

Klik hier voor meer informatie over de Deva hangers

Kristallen speciaal geprogrammeerd voor moeder aarde

tuinset.jpgKristallen en edelstenen worden op het Elohim Centre tot hun volledig potentieel geopend en geactiveerd. Hierdoor kunnen ze een ieder maximaal ondersteunen. Kristallen werken met hun unieke energiefrequentie positief in op de sfeer en energie van ruimtes voor het welzijn van alle bewoners, dieren en planten. Creëer een sfeer van rust en vertrouwen in je huis of kies een sfeer van liefde en tederheid, overvloed of vreugde in je hart d.m.v. een kristal.  Wil je van je eigen huis en tuin een Krachtplaats maken? Bestel dan de speciaal geactiveerde tuinedelstenen set 'Gaia's droom'

Klik hier voor meer informatie