Aanmelden voor de nieuwsbrief
© Elohim Centre

Omgeving, activiteiten

Helende tuinen 

De helende Zelfrealisatie tuinen, chakra tuinen, kruiden tuinen en spirituele bomenroute liggen op de Elohim Krachtplaats (2 ha) en kunnen worden bezocht. Elke tuin heeft zijn eigen vorm, beplanting, kleur, kruid en informatiebord. Je voelt je lichter, krijgt er nieuwe inspiratie, heling en inzichten. Op het terrein vind je ook een grote edelsteenwinkel, healing-reading centrum, welness praktijk en huiskamerrestaurant.

Direct als je bij het Elohim Krachtplaats uit de auto stapt voel je er de hogere dimensies en het licht. Eerst bij aanvang van je wandeling voel je je nog gewoon, vaak voel je je vervolgens blijer worden en opent geleidelijk aan je rust, Ware Natuur en ruimer bewustzijn/inzicht.

boeddha.jpg
Verschillende soorten helende bezoekers tuinen 
De natuurspirits en Elohim-engelen van de verschillende tuinen, die zich op de Krachtplaats bevinden, openen, helen en
 helpen voelbaar de bezoeker. Ook thuis na afloop van een bezoek gaat dit verder. Vaak gaan ze mee naar huis. Oude patronen en belemmeringen welke het leven van je Ware Wezen, je oorspronkelijke goedheid,  zieledoel en geheelde relaties, onbewust in de weg staan, komen bij een langer verblijf en vaker bezoek naar de oppervlakte om te helen.

 


 

Chakra Kristallegging bij Elohim Centre Veelerveen 

Boek een bijzonder consult bij een van onze beroepshealers en kristalmasters en ontmoet je ware Zelf met geopende en geactiveerde kristallen!

kristallegging_w700_h466.jpg

In ieder mens ligt een vonk van het goddelijke licht opgeslagen. Door de krachten van edelstenen en hun kristalwezens op jouw chakras / lichaam is het mogelijk contact te maken met jouw Ware Wezen en het ankeren hiervan in je lichaamscellen.

Door een geactiveerde kristallegging worden zowel de etherische, emotionele, mentale, astrale, geestelijke en karmische aura gezuiverd. Je hoogste fysiek en geestelijk potentieel wordt geopend en je wens wordt daarin meegenomen. Je kunt voelen hoe de kristallen je stevig in je lichaam ankeren en uit je hoofd halen. Je hogere bewustzijn en ziel kunnen gemakkelijk binnenkomen. Tijdens de kristallegging of later zul je beelden zien en informatie kunnen krijgen. Een Elohim kristallegging ontspant en heelt niet alleen voelbaar je lichaam maar ook je ziel en diens bestemming.

veer_w700_h466.jpg

Je kunt kiezen voor een kristal-chakralegging om je te ondersteunen op je pad van spirituele ontwikkeling, zelfrealisatie, voor bekrachtiging, integratie van een proces, gezondheid en ontspanning. Kristallen hebben de eigenschap de meest hoge energieën direct in de lichaamscellen te brengen en je diepgaand te gronden en te aarden, waarna je ziel nog meer deel uit gaat maken van je persoonlijke leven en je stappen. Je voelt je na afloop van de krisatllegging en haar werking; fijner, krachtiger en lichter. Een kristallegging kan diepgaandere blokkades oplossen.

Geopende en geactiveerde Elohim edelstenen en kristallen zijn 13-voudig opgeladen door de Elohim Krachtplaats en het team. Deze goudentijd Krachtplaats-energie activeert ook de eigen engelenenergie en het  innerlijk kind. Door de krachtplaats in combi met de geactiveerde kristallen krijgen je chakra's een bijzonder intense healing en dat kun je duidelijk voelen!

kristalhealing_w700_h466.jpg

Kristallen en edelstenen worden speciaal voor jouw aura en situatie gekozen. Dankzij de frequenties waarmee de edelstenen voelbaar energie zenden, ontvouwen je chakras en celinformatie zich naar gezondheid en volledig potentieel en laten ze gekwetstheden, oude patronen en ziekte los.

Een kristallegging op je chakras duurt ongeveer 1 uur. De kristalmaster-healer is echter vooraf en na afloop nog langer bezig om je aura te lezen, de bijpassende kristallen te vinden en na afloop ze energetisch te reinigen. Dit laatste duurt meestal 2 dagen.

Kijk hier voor meer informatie


 

Natuurgebied Westerwolde

Bij de provincie Groningen denkt men vaak aan uitgestrekte vlaktes. Die zijn er natuurlijk ook. Maar Westerwolde is anders! Weinig gebieden in Nederland zijn zó rijk bedeeld met verrassende landschappen, oude bossen, prachtige beekdalen en schitterende natuurgebieden als Westerwolde.

westerwoldegroningen.jpg

Westerwolde is hét wandelgebied van het Noorden. Wandelen door schitterden natuurgebieden, prachtige beekdalen, verrassende landschappen, leuke dorpen met oude, karakteristieke boerderijen en langs historische gebouwen. 

Nergens is de historie van Nederland zo zichtbaar als in Westerwolde. Sterker nog, het huidige Nederland is zelfs ontstaan in de regio! Deze historie vindt u terug in het hele gebied, met een aantal historische hoogtepunten als Vesting Bourtange, Vesting Oudeschans, de Burcht in Wedde en het Klooster in Ter Apel.

Kijk hier voor meer informatie.Met of zonder arrangementen, overnachting en Elohim begeleidingTeam uitstapje op Krachtplaats met nieuwetijdsenergie

Het Elohim centre is dé plek voor vernieuwing, verbondenheid, pioniers, co-creatie en spirituele team uitstapjes.
Stel zelf je wensen, dag(deel) programma samen met Elohim begeleiding
:
elfentuin2013.jpg
 • Elohim-gids (Bio-Kruiden- moesstuinen-gids of reader-healer als gids).
 • Een grote kristal en edelstenen winkel, met  geopende ruwe prachtige kristalstukken, grote en kleine edelstenen, geneeskrachtige stenen en boeken. Met of zonder reader; welke kristallen passen bij je aura, gezondheid of team en waarom? Welke zijn goed op de afdeling en voor de organisatie en wat is daar voelbaar? Kristalenergie leren voelen (30 min-120 min).
 • Net als bij een tuinbezoek is er een keuze: zelf rondkijken (30-90 min) en/of (korte) readings of lezing over : fonteinmiddenstuk.jpg
  - persoonlijke gezondheid, de aura, je volledig potentieel realiseren
  - Het team - organisatie; sfeer, doel, interactie
 • Ontwikkelings mogelijkheden, doel , bezieling, verbondenheid in jouw organisatie.  
 • Oefenen met wichelroedelopen of pendel, aardstralen en een gids (ca 50 min. vragen -antwoorden). Het meten van de persoonlijke en groepsaura. Het leren bepalen op welke plek je het beste kunt werken, helder en in balans kunt blijven. Het leren meten en vasstellen van stralings- en omgevingsenergie. Hoe maak je een goede werk-woon-plek? 
  labyrint2013.jpg
 • Lezing/vragen-antwoorden; over helderzien, healing, magnetiseren, kruiden of kristallen. (30-300 min)
 • Er is ook een koffietafel, biologisch vegetarisch huiskamer restaurant en er zijn verschillende buitenterrassen.

 


 

Een reader of gids moet vaak tijdig gepland worden
Op
verzoek kunnen wij ook een programma, lezing of workshop op maat op locatie voor je verzorgen. cursusruimte-028.jpg
Maak een afspraak voor een intake-inhoud-gesprek. Daarna kunnen we een offerte sturen. 

Overnachten
op de Elohim Krachtplaats kan op eenvoudige wijze op het terrein zelf of in een nabijgelegen conferentieoord of hotel.  Meeting-vergaderruimte: keuze uit 2 Elohim gebouwen. 
Maximum 60 personen. Groepsaccommodatie met zelfcatering of verzorgde catering.  
Voor meer informatie: bel: 0597-541539of mail ons even:info@elohim-centre.org