Aanmelden voor de nieuwsbrief
© Elohim Centre

Voorbeelden van gebieds- en huisconsulten

Het gebied waarin ik zelf woon

Veelerveen (Gr) en haar omgeving, het dorp waar ik woon op de Krachtplaats, werkt sterk in op het tweede chakra met thema's als innerlijk kind, stemming, relaties en seksualiteit. Maar ook activeert  er verruimt inzicht en hoger bewustzijn. Dat laatste komt alleen in de drie noordelijke provincies van Nederland zo sterk voor. In de overige provincies kost het meer moeite om boven het emotionele en mentale massabewustzijn uit te komen. Het innerlijk kind en plezier raakt in Veelerveen snel onderdrukt door de geschiedenis-inprent van zwoegen, ploeteren en armoedebewustzijn. Ook een thema van mezelf, genen, opvoeding en voorouders.


Armoede en onderdrukking, geen emoties of zwakte laten zien, spelen in Veelerveen van oudsher een rol. Generaties en relaties werken deze thema's er nog steeds uit al hoewel het er een stuk gemakkelijker gaat door de invloed van de Krachtplaats. Zo deed ik dat ook. Ik wist dat ik pas Vrij zou zijn als ik de thema's van het gebied en mezelf, had getransformeerd naar de hoogste kwaliteit. Naast bewustzijn heb ik openheid, gelijkwaardigheid, genieten, ook van de seks, vooral in Veelerveen in mezelf naar boven kunnen halen. Juist daar ontstonden de uitdagingen. Maar evenzo goed had ik, indien ik onbewust was geweest van mezelf en de gebiedsenergie, juist verder in mijn eigen oude thema's kunnen zakken. Inmiddels is er in de omgeving meer vrijheid, blijheid, vaarrecreatie, toerisme en welzijn en vooral lichtheid, zuiverheid, gemak en blijheid. Het trekt steeds meer bewoners en recreanten die bewust kiezen voor de rust van een groene ruimte.

Wanneer ik in mijn geboorteplaats Purmerend was gebleven dan was ik niet bewust, Wakker, geworden, waren mijn hoofd en het mentale, naast een beschermende vlotte babbel, mijn overleving gebleven en had ik nooit mijn onschuld, ziel en zieledoel kunnen leven. 

 

Hemel

Annie belt de praktijk omdat ze zo moe is en steeds terugkerende fysieke problemen heeft

Ze vraagt of het aan haar huis kan liggen. Terwijl ik me aan de telefoon op haar afstem en in gedachten in haar huis sta, zie en voel ik loodzwaar zwart water, als energie langs haar benen omhoog kronkelen. Het zijn onverwerkte emoties uit het gebied, omhoog komend via een waterader onder haar bed, die haar leegtrekken omdat het resoneert met het weggestopte verdriet in haar zelf. Ik adviseer een Elohim Crystal Home + Office Healer in haar slaapkamer te zetten die de energie van wateraders en aardstralen in haar huis en tuin niet alleen ontstoort maar er ook positieve energie brengt . Ook vertel ik haar wat ze zelf kan doen om meer bij haar kracht te komen. Na drie weken is haar energie van 20% naar 80% gegaan en na een intensive healing bij het Elohim Centre, stopt ze haar behoefte en gevoelens niet meer weg en zit ze op 100% levensenergie. Nu een jaar later, trekt ze veel positiviteit aan. Ze heeft een nieuwe baan zowel als levenspartner gevonden!

Greet, de moeder van de vierjarige Peter zegt dat hij bang is om te slapen

"Hij lijkt van alles te zien in zijn slaapkamer. Soms huilt of schreeuwt hij 's nachts. Op school is hij anders en niet gelukkig", vertelt Peters moeder. Eerst voel ik of ik in Peter mag "lezen" en als dat mag kijk ik door zijn ogen als hij in bed ligt en voel ik ... Zo merk ik dat hij een heldervoelend en helderziend nieuwetijdskind is. Vanuit zijn ogen zie ik gedaantes door het huis en word ik, als Peter, heel bang. Een daarvan blijkt na beschrijving zijn overleden opa. Een ander is een gids van hem en weer een ander zijn begeleidende engel. Opa wil gewoon bij hem zijn en aan opa heb ik gevraagd of hij wilde wachten totdat Peter "kom maar" zegt nadat zijn moeder hem heeft uitgelegd over zijn "bezoekers". Nu moeder ook gerust gesteld is, allen komen Peter helpen, kan ze Peter zijn angst wegnemen voor de ongeziene wereld en hem bevestigen in het zelf "baas" zijn. Het is belangrijk dat ze de ongeziene wereld zelf leert erkennen om haar "heldere" zoon te kunnen helpen. Hij kan nu de bezoekers vragen te komen of te blijven. Het is heel gewoon en niet angstig.


Maar ik voelde tevens in Peter zijn buik het "opeten" van de spanningen tussen zijn ouders. Ook al uiten ze dat niet in zijn bijzijn, zijn aura pikt het op en dat verwerkt hij 's nachts. Wat soms ook op school gebeurt. Daarom huilt en schreeuwt hij. Peter's moeder bevestigt de relatieproblemen en bestelt de geadviseerde, geactiveerde labradoriet-edelstenen voor in zijn bed en op school. Er is goed resultaat; Peter huilt niet meer. Ook besluit ze hem op mijn advies in vertrouwen te nemen en te vertellen dat papa en mama ook weleens ruzie hebben. En als hij denkt dat het goed is mag hij in huis de meebestelde engelenparfum, speciaal voor energetische aura- en huisreiniging ,sprayen. Ook op school voelt Peter van alles van de andere kids en de juf. Als dat hem afleidt en hij hun kwetsbaarheid of pijn voelt, roept hij nu "zijn" engel om ze te helpen. Met Peter gaat het nu goed, hij is weer blij. Met zijn ouders nog niet. Ze zijn er (nog) niet aan toe om te komen voor een relatiehealing en reading.

Hun huis ligt in een gebied van leylijnen, geestelijke lijnen die bewustzijn en heldere kwaliteiten openen. Nodig voor beide ouders om zelf ook bewuster te worden, zich te verdiepen in de ongeziene wereld en in hun eigen innerlijke spanning, zodat ze zichzelf zowel als hun prachtige wijze nieuwetijdszoon, goed kunnen begrijpen en begeleiden.

 Contact